Beskjeder 5

◄ Forrige beskjed ◄

Søndag 5. januar 2014

De siste dagene har jeg tenkt på, at jeg blant annet kan ha blitt påvirket på en måte; som jeg tenker, at kan være lett å gjøre, men vanskelig å forstå.

Denne enkle måten er dette:

1. Først; jeg blir påvirket av disse forbryterne som bruker mental kontroll.

2. Deretter; jeg er blitt påvirket til å påvirke andre.

3. Det neste; denne påvirkningen av meg, får andre til å gjøre ting som jeg ikke liker.

4. Til slutt; jeg liker ikke andre, fordi de har gjort ting som jeg har påvirket dem til å gjøre.

Denne systematiske måten å gjøre dette på, kan være på forskjellige måter. Dette viser hvor farlig denne aktiviteten med mental kontroll er.

Denne systematikken er bare en av forskjellige ting det kan være mulig å gjøre med denne metoden.

Søndag 12. januar 2014

Disse beskjedene har bl.a. vært om hvordan jeg har funnet tilbake til det som var før 1976, da jeg tror denne forbrytelsen ble gjort i mot meg. Den utviklingen bakover, har ikke i det hele tatt vært stillestående. Så et godt utgangspunkt for meg, til å begynne å arbeide med denne forbrytelsen mot meg, blir bedre og bedre for hver dag. Det er en stor forandring som har foregått inni meg. Derfor, er situasjonen min i begynnelsen av dette året, at jeg forstår, at jeg kan skrive noe fornuftig om dette. Og jeg tenker at det ikke er så lenge til, før jeg er i gang med det. Mange ting har komme på plass inni meg, det siste året.

Det siste jeg har kommet i kontakt med igjen, er teserviset som vi kjøpte i 1975. Vi kjøpte også et middagsservise i den samme serien. Dette var noe sentralt og viktig i våre liv, som hadde å gjøre med at vi hadde hyggelige besøk av andre. Og det var noe vi ønsket å gi en hyggelig form med dette serviset. Her er et bilde av teserviset.

Vi brukte et tefilter av bomull som vi kunne bruke en lang stund, før det måtte byttes. det var bare å skylle det og henge det til tørk etter hvert bruk.

Serviset var laget av Figgjo Fajanse – Stavangerflint AS, senere Figgjo AS, etter 1979. Designet var av Nils Aarrestad Sivertsen, og serviset var kalt Amber. Nå husker jeg at vi var i butikken og kjøpte det, og sånne ting.

Alt dette hadde forsvunnet fra mitt sinn, bomullsfilteret til teen også. Og da det kom tilbake, opplevde jeg det sterkt i noen timer og dager. På grunn av det; tenker jeg at det er meningen med dette serviset, som er blitt ødelagt. Noe som hadde å gjøre med vennskap og hyggelige sammenkomster.

Vi drakk ofte Twinings Earl Grey te, men også andre teer, som solbærte. Det hadde også forsvunnet fra mitt sinn. Alt av dette hadde forsvunnet fra mitt sinn. Så det som kommer tilbake, er mange ting som dette serviset hadde å gjøre med.

Om jeg overfører dette til samfunnet; tenker jeg at det har å gjøre med å bli rotløs.

I vårt tilfelle, har det å gjøre med hvordan vår mellommenneskelige situasjon har blitt manipulert og ødelagt.

De siste dagene, har jeg også tenkt på; at om feil ikke skal hende, da kan ikke feil være mulig. Et eksempel på det; er at om det skal være umulig å kjøre en feil vei, da kan bare en vei være mulig. Etter at jeg har tenkt på det for noen dager, tenker jeg at kanskje disse forbryterne forsøker å gjøre sine forbrytelser etter en sånn strategi. Det kan være noe de gjør angående når, hvor og hvordan de påvirker sine ofre.

Jeg tenker at alt disse forbryterne gjør, er ynkelig. Om folk finner ut om det, vil ikke noe av det virke mer, de er ekstremt veike personer.

Onsdag 15. januar 2014

Det siste året, er det som om jeg har funnet igjen forsvunne avsnitt i mitt liv. Og det siste avsnittet, er min tekniske interesse. I min barndom og ungdomstid, var jeg fasinert av tekniske ting. Gamle tekniske ting, som denne sveivegrammofonen, var noe som jeg fant veldig interessant. Og jeg ønsket å finne ut om hvordan disse tingene virket. Det kunne være ting som sveivegrammofoner og trekkoppklokker; og tannhjul, elektrisitet og kjemi opptok meg mye. Besteforeldrene mine hadde en sveivegrammofon som jeg var veldig interessert i; både som en teknisk ting, men også lyden fra 78 platene. Jeg kunne lage lyd fra platene med andre ting en den ordinære pickupen, en gammeldags platestift og et papir f.eks. Jeg tok fra hverandre trekkoppklokker i biter, og satte alt sammen i sammen igjen.

Disse tingene er også noe som har forsvunnet fra mitt sinn. Og jeg lager et lite notat om det her i dag, så det kan hjelpe meg å huske på det. På denne måten; er disse beskjedene også mine arbeidsnotater. Min egen situasjon er også bestående av mange deler, som må bli satt sammen på en riktig måte; for å forstå hva det hele er.

Mandag 20. januar 2014

Akkurat nå, tenkte jeg at disse forbryterne kan ha bruk sin metode til å gjøre det umulig for mennesker å forstå konfliktene mellom dem. Disse tankene kommer som et resultat av hva jeg er blitt påvirket til; jeg er blitt påvirket til ikke å forstå situasjonen som begynte å ødelegge for meg og mine nærmeste.

Dette kan føre til at konfliktene ødelegger folk, istedenfor å gjøre dem alle bedre enn de var før. Konflikter mellom mennesker kan være at noe er galt, og å finne løsninger til disse konfliktene, kan være at menneskene utvikler seg videre og blir bedre enn før. Å hindre disse positive resultatene, kan være noe veldig ødeleggende; som lager vei for uønskede utviklinger.

Dette er bare noe jeg tenker; det er ikke noe jeg vet.

Fredag 31. januar 2014

De siste dagene; har jeg tenkt på hvordan det nå snart er et år, siden jeg hadde et gjennombrudd angående dette temaet. Det var da jeg forstod at jeg hadde blitt påvirket til å skrive ned et notat; med navnet "Syver Volden". Omkring ti år senere; fikk dette notatet meg til å begynne å tro på noe, som aldri hadde hendt. Det begynte også å få denne påvirkningen mot meg, til å begynne å virke; fordi jeg var sikker på at notatet var noe riktig. På den tiden; var dette navnet jeg fant i det notatet, noe utydelig i mitt sinn. Derfor begynte notatet, å få meg til å ville finne ut om dette. Notatet ble et holdepunkt, som bare var noe jeg var påvirket til å tro det var. Det var et sentralt lureri, som det var avgjørende for meg å forstå om.

Gjennombruddet, for et år siden i mars dette året; har ført meg til en riktig forståelse om hva som har hendt med meg. Og jeg tenker at i mars dette året, skal jeg sitte å arbeide med den første gjennomarbeidede teksten om hva som har hendt med meg.

Etter at jeg fikk tilbake tekanna vi kjøpte i 1974 eller 1975, har jeg også husket teen vi drakk. Og jeg begynte å huske at den Twinings teboksen vi ofte kjøpte, hadde et firkantet lokk. Senere ble lokket forandret til et rundt lokk. Å bli sikker på dette, ble en viktig liten detalj i min hukommelse. Fordi; da forstod jeg at hukommelsen min virket riktig på den måten. Her er et bilde av to sånne bokser, som jeg har funnet på Internett. En med et rustent firkantet lokk, 250 g. Og en med et rundt lokk, 4 oz / 113 g.

Å bli sikker på dette; er for meg å bli sikker på at jeg har fått en mer tydelig og riktig hukommelse igjen. Å finne ut om noen sånne detaljer, er for meg å finne noen riktige fakta blant andre fakta i min hukommelse. Noen riktige fakta, gjør det mer mulig for meg å finne enda flere riktige fakta. Og dette gjør det mulig for meg å få riktige fakta til å bryte ned uriktig hukommelse. En uriktig hukommelse er forvirrende. En riktig hukommelse er forståelig.

I dag har jeg begynt å gjøre noen forandringer, her hvor jeg nå bor. Sånne ting har blitt påvirket av denne forbrytelsen mot meg, i mange år. I løpet av februar; vil jeg ordne til hvordan jeg møblerer den lille leiligheten, så den i mars er ordnet på en måte, som gjør det enkelt for meg å konsentrere meg om å skrive den første gjennomarbeidede teksten, om hva som har hendt med meg. Jeg skal ha et godt sted å arbeide. Jeg skal ha et godt sted å lage mat og spise. Og jeg skal ha et godt sted å sove. Om en måned; skal disse tingene være i orden, det er det jeg skal gjøre den neste måneden.

Mine tanker om hva det er som ligger under denne situasjonen, som er påvirket av denne forbrytelsen i verden; er at denne forbrytelsen har begynt å ødelegge en langsom og fredelig utvikling, basert på utvikling av kunnskaper og fakta. Dette er noe jeg tenker; det er ikke noe jeg vet.

Søndag 9. februar 2014

Denne måneden er en forandringens måned for meg. Fra neste måned, må jeg begynne å gjøre ting på en annen måte enn tidligere på dette nettstedet. Jeg må begynne å arbeide i lengre sekvenser.

Men i dag; kan jeg skrive noen få ord om hva som har vært mine seneste tanker: Jeg har tenkt på at denne forbrytelsen med mental kontroll, kan bli sett som innbrudd inn i hva mennesker er. Det gir disse forbryterne tilgang til underliggende menneskelige funksjoner, som de ikke skulle hatt tilgang til. Og det kriminelle aspektet, kan være noe viktig; disse personene kan ha basert både sine metoder og sine målsettinger, på denne kriminelle muligheten. På den måten; er alt de gjør forbrytelser som de har begynt med, fordi de har ønsket å bruke den muligheten.

Tilgang til disse underliggende menneskelige funksjonene, gir disse forbryterne muligheter til å ta forskjellig slags kontroll over menneskene, som disse menneskene ikke vet noe om selv. Bare noen få sånne forbrytere, og noen få ofre som har blitt utsatt for deres forbrytelser; er katastrofalt.

Nå tenker jeg på at disse forbryterne kan påvirke funksjoner i menneskene, som lager tanker og følelser osv.; og også funksjoner som påvirker andre mennesker. Det kan være mulig for dem å forandre hva mennesker tenker og føler osv. Denne forbrytelsen er noe kunstig; og ikke noe naturlig. Det kan være litt vanskelig å finne ut om hva det er, som disse forbryterne har blitt i stand til å gjøre. Kanskje de ser på det som om de har fått muligheter, som nesten er magiske. Men dette er ikke magiske muligheter; disse handlingene er veldig farlige og ynkelige forbrytelser.

Tidligere har jeg skrevet om hvordan jeg har funnet tilbake gamle ting jeg brukte før. Andre gamle ting til daglig bruk, har også blitt noe bra for meg å finne; tallerkener osv. Jeg føler at sånne ting bringer tilbake mine kulturelle røtter.

Tirsdag 18. februar 2014

Nå er jeg i gang med å forandre ting her hvor jeg bor. Så det er hva jeg tenker på akkurat nå.

Men jeg har noen få ord i tankene mine, angående hva jeg skrev om i den forrige beskjeden; at disse forbryterne kan ha begynt å tenke, at de nesten har fått magiske muligheter. Jeg tenker det er angående hvordan denne metoden gjør det mulig å påvirke hva folk får opp i sine sinn, fra innenifra i dem selv. Det kan være mange forskjellige ting. De kan forandre folk. De kan få folk til å tro at ting har skjedd, som ikke har hendt. Sånne ting kan få en påvirkning over hva folk begynner å gjøre, og hvordan de begynner å oppføre seg. De kan også konstruere menneskelige figurer, som begynner å utvikle sine forhold til den påvirkede personen, og som kan snakke med personen hele dens liv; det kan til og med være Gud, og noe lignende. Sånne ting kan være noe den påvirkede personen begynner å tro at har hendt, eller det kan være noe den påvirkede personen begynner å tenke at er en slags åndelig kontakt. Dette kan minne om trolldom, men det er ikke det; det er noe som det er mulig å finne ut om og forstå.

Onsdag 26. februar 2014

I dag vil jeg skrive lite grann; så det er noe å se på, for dem som ser her av og til.

De siste ukene har jeg gjort mange ting. Jeg har funnet forskjellige gamle ting; som bringer tankene mine om fortiden, tilbake. Jeg har også på samme tid, husket mennesker og navn, som jeg hadde glemt. Og jeg har også registrert, at jeg har fått tilbake en følelse av kontakt med personer og situasjoner inni meg. Ominnredningen jeg har skrevet om tidligere, er godt i gang, men har blitt litt forsinket på grunn av disse andre tingene jeg har nevnt her. Men det vill bli ferdig nå i mars.

Noe å tenke på denne gangen, er noen tanker som ikke er spesielt relatert til denne forbrytelsen med mentalt kontroll. Men det er relatert til å være mennesker, og derfor ikke ubetydelig i den forbindelse. Dette er noe fundamentalt i min egen forståelse av vår eksistens.

Ingenting kan bli til av ingenting. Derfor må det alltid ha vært noe.

Innen vår verden må alt ha en årsak. Men det som alltid må ha vært, kan ikke være på samme måten. Jeg tenker at dette kan være årsaken til vårt univers der vi eksisterer. Dette viser at det må være noe vi ikke vet hva er, som er årsaken til vår eksistens.

Mandag 3. mars 2014

Etter jeg forrige gang skrev, at ingenting kan bli til av ingenting. Er det noen flere tanker i den forbindelse.

Et fundamentalt spørsmål er: Eksisterer det noe, eller eksisterer det ikke noe? Svaret er enkelt. Det eksisterer noe.

Vårt univers er et resultat av at noe eksisterer. Vårt univers er ikke årsaken til at noe eksisterer. Selvfølgelig er det relevant å si; at det, som er innen vårt univers, det er på grunn av vårt univers. Men vårt univers er blitt til på grunn av noe annet, som eksisterer.

Etter disse tankene, begynte jeg å tenke på at disse forbryterne, som bruker mental kontroll; kanskje kan ha forandret vår måte å tenke på og utvikle våre tanker på, når vi snakker sammen etc.

Det kan være noe naturlig med hvordan vi mennesker utvikler vår logiske tenkning. Det kan være en naturlig funksjon som vi mennesker har, som naturlig vil bringe oss til mer forståelse og kunnskap.

Mandag 10. mars 2014

Oppussingen holder på. Jeg sier til meg selv, at jeg skal bli ferdig i mars. Og jeg tenker det vil bli sånn.

Jeg gjør mye mer enn jeg først hadde planlagt. Men det vill bli et godt resultat. Mange ting skjer med meg selv, i forbindelse til hvordan jeg er blitt påvirket, Dette er så mye, at jeg ikke vil bruke tid på det nå. Men mange ting, er som, at hensikten er å ødelegge, det som var min egen personlige utvikling, på alle dens måter.

Noen tanker denne gangen også: I mange år, har jeg tenkt på at rot, kaos og dumhet av mennesker; er avhengig av at sånne ting er mulig. Og jeg har tenkt på, at å gjøre sånne ting mulig, gjør det nødvendig å ha en veldig avansert utviklet og nøyaktig fungerende skapt verden. Sånne ting er mulig, på grunn av en veldig dyktig skapelse av vår verden.

Jeg har også tenkt på, at det kan være veldig vanskelig å være dum. Men det er ikke alltid sånn; dumhet kan ofte vær på grunn av dårlige oppførsler som slurvethet og ansvarsløshet etc., og det er noe annet, det er ikke at en strever men noe, en ikke kan finne ut om.

Onsdag 12. mars 2014

Jeg har grunn til å tenke at denne påvirkningen med mental kontroll; blant annet, har hatt til hensikt å ødelegge alt av min egen personlige utvikling.

I dag begynte jeg å tenke på hva dette innebærer. Jeg begynte å tenke; at jeg skulle prøve å finne noe forståelse om hva dette innebærer. Og etter noe tid, fikk jeg noen tanker om at dette innebærer, at det jeg kaller meg selv, er blitt ødelagt og forandret. Når jeg sier; dette er meg selv, sånn og sånn og sånn osv.; det, er det disse forbryterne har ødelagt og forandret. Når jeg nå skriver dette notatet, skriver jeg ikke mer om det på dette tidspunktet; det kan være forskjellige ting å se på i denne forbindelse.

Jeg tenker også; at for meg, har disse forbryterne gjort noe jeg skulle begynne å bli opptatt av. Om det ikke er sånn; tenker jeg at denne typen av påvirkning kan være ukjent.

Men det synes som, at disse forbryterne behøver å desinformere, og det indikerer at det kan være mulig å begynne å forstå og finne ut om dette.

Fredag 14. mars 2014

Akkurat i dette øyeblikket; fikk jeg noen tanker om hvordan den samme menneskeskapningen, kan bli påvirket og utvikle seg selv til den motsatt personligheten. For å illustrere hva jeg mener; kan det bli som den gode Jesus, eller som den onde Djevelen. Dette er noe vi kan forstå; det er veldig viktig for oss mennesker å finne ut om dette, og forstå om det, det beste vi kan.

Det jeg skrev om i den forrige beskjeden, at disse forbryterne kan ødelegge og forandre hva en person kaller seg selv; er det jeg har i tankene.

Jeg tenker disse forbryterne hadde planlagt å forandre min personlighet til dens motsatte; også på den måten, at jeg skulle blitt ekstremt ond.

Jeg tenker også at dette fenomenet er noe det er mer og mer viktig for oss mennesker å forstå om; jo mer vi utvikler våre samfunn og muligheter. Forståelse og muligheter til å mestre dette fenomenet; har å gjøre med det som er viktigst for oss mennesker. Sånne ting er det viktigste å forholde seg til for oss mennesker; og jeg tenker at løgner og lurerier aldri vil virke i denne forbindelse. Det er ikke vi mennesker som har skapt hvordan disse tingene virker; og det vill aldri bli som det, for oss mennesker. Vi må forstå riktig.

Når jeg skriver dette; har jeg beveget personligheten min tilbake til ungdommen min og mitt tidlige liv. Og i dag har den bevegelsen kommet en veldig lang vei. Jeg føler det som om jeg er, som jeg var på den tiden. For å nå det; har jeg funnet tilbake forskjellige ting som assosierer meg til hvem jeg var tidligere. Og jeg tenker på hva som skjedde i den perioden av livet mitt. Dette har vært veldig mye nå, jeg har gjort dette i et år nå, og det har virket som jeg har ønsket, jeg har funnet tilbake til hvem jeg var før disse forbryterne påvirket meg.

Lørdag 22. mars 2014

Oppussingen av leiligheten min, der jeg nå bor; er noe jeg ønsker å gjøre på en måte som setter meg inn i en ramme, der jeg er omgitt av noe som påvirker meg til å arbeide på den beste måte med det jeg arbeider med på dette nettstedet. Samtidig er jeg blitt opptatt med ting, som har hatt å gjøre med hobbyer og interesser i min barndom og ungdomstid. Det siste er en bambus fluefiskestang, som jeg i går husket, at jeg fikk, da jeg var et barn. Denne bambus fluefiskestanga, er forbundet til forskjellige ting og situasjoner; og den ble et veldig sterkt holdepunkt, for hvordan jeg finner tilbake til den opprinnelige meg selv. Denne fluefiskestanga ble kjøpt, da jeg var et barn. Den hadde en fluefiskesnelle, men den ble kjøpt med et vanlig fiskesnøre og en fiskekrok for markfiske. Markfiske kan være en enkel måte å få fisk på, og jeg fikk fisker i små bekker, omgitt av busker og sånt. Denne fluefiskestanga hadde en passende størrelse for meg, da jeg var et barn. Jeg kastet kroken med marken vekk fra meg, ut i vannet. Senere kunne det bli mulig å bruke den til fluefiske også, som er litt mer vanskelig, men også noe som kan være morsomt å gjøre.

Denne bambus fluefiskestanga er noe som fremkommer, som noe, som har en veldig sterk funksjon i hvordan jeg er blitt påvirket av disse forbryterne, som bruker mental kontroll. Dette skjedde i går, og er et eksempel på hvordan disse tingene foregår med meg nå om dagene.

Dette er også noe som synes å indikere, at å ødelegge min personlighet, er en av de viktige tingene som er blitt gjort mot meg.

Dagen før i går, begynte jeg å tenke på at disse forbryterne har ødelagt det som var mitt opprinnelige utviklingsmønster. Og de har påvirket meg til å utvikle meg på en måte, som bare skader, det som var mitt opprinnelige utviklingsmønster.

Nå til sist, laget jeg dette skjematiske bildet nedenunder, av hvordan disse forbryterne kan påvirke oss til å sloss mot hverandre, uten å vite at de er årsaken til det. Om vi vet at de er årsaken til det, så har vi kommet i kontakt med det, som jeg kom i kontakt med denne bambus fluefiskestanga, som jeg fikk i barndommen min.

Søndag 23. mars 2014

I den forrige beskjeden, skrev jeg at mitt eget opprinnelige utviklingsmønster er blitt ødelagt.

I dag; fikk jeg tanker i mitt sinn, om at det kan ha noe å gjøre med å ødelegge samfunnsmønsteret.

Men jeg vet ikke hva disse forbryterne gjør. Jeg bare vet at de har gjort noe mot meg. Og det er noe vanskelig for meg å finne ut om.

Mandag 24. mars 2014

Det er sannsynlig at disse forbryterne som bruker mental kontroll, gjør det fordi de er i mindretall. Og at de ønsker å vinne over flertallet. For å oppnå det, kan de bruke flertallets svake punkt. Det er, at flertallet må inngå kompromisser; for å forhindre konflikt, og for å oppnå enighet.

Om dette er riktig, vil følgende prinsipper være deres fremgangsmåte. Men jeg har ingen informasjoner om hva de gjør. Dette er bare noe jeg tenker:

Problemet / konflikten / osv., er målet;
løsningen / enighet / osv., er uønsket.

Problemet / konflikten / osv., blir resultatet;
løsningen / enighet / osv., oppnås ikke.

Onsdag 26. mars 2014

Den forrige beskjeden fra 24. mars 2014; har arbeidet i tankene mine etter at jeg skrev den. Før det, er dette noe jeg har hatt i tankene i lang tid. Det sterke punktet jeg forholder meg til angående dette, er en kort problemstilling: "Disse forbryterne som bruker mental kontroll; de ønsker problemet, ikke løsningen."

I forhold til denne korte definisjonen; tenker jeg på krig. Disse forbryterne ønsker krig; ikke fred. Angående dette, tenker jeg at konflikter som det, er så farlige for oss alle; fordi de skjuler hvordan de er årsakene til krigene, og alle de stridende er ofrene for krigene. Dette er det, som er så farlig; sånne konflikter tar oss alle, fordi vi ikke vet den riktige forklaringen for hva det er som foregår.

Dette har å gjøre med hvordan vi mennesker forandrer vår oppfatning, når vi vet noe vi ikke visste før. Dette er relevant i denne forbindelsen, om vi alle hadde visst det hele; da hadde vi ikke slåss mot hverandre, som det. I sånne kriger; er alle tapere.

Disse prinsippene, som jeg kalte det, i den forrige beskjeden; har å gjøre med at jeg tenker på, at disse forbryterne kan lure oss til å utvikle konflikter mot hverandre, der de skjuler hvordan disse konfliktene har sine hensikter til å ødelegge for oss alle. Om vi hadde visst om alt av dette, da hadde vi ikke utviklet disse konfliktene.

Den siste måneden, mars; har også vært en periode der jeg har nådd innsikt om min barndom og meg selv, og bedre forståelse om hva som er blitt gjort mot meg i 1976. (Jeg er ganske sikker på at det var i 1976.) Dette har nå blitt bedre enn jeg tidligere trodde det kunne være mulig å bli. Jeg tenker at disse forbryterne har nærmest ingen innflytelse over meg nå. Dette er noe spesielt. Det er ting som blir umulig å forstå, og sånt; umulig å huske, og sånt; derfor er det også noe spesielt å komme ut av en kontroll over en selv, som det. Denne måneden har jeg hatt en utvikling angående dette, som har vært bedre enn jeg tidligere trodde kunne være mulig for meg å nå frem til.

Dette får meg til å komme i en god posisjon til å begynne å arbeide mer sammenhengene med dette, som jeg har skrevet om tidligere. Men det har også forsinket meg en måned, med oppussingen jeg også har skrevet om tidligere. Jeg ønsker å lage et godt sted for meg å arbeide. Jeg manøvrerer mitt hele liv, til å bli i stand til å gjøre det. Det disse forbryterne vil, har blitt en del av meg selv, og jeg må finne ut om det; sånne ting er vanskelig, men ikke umulig å finne ut om. Jeg har brukt tid på ting som har hatt å gjøre med min fortid, som jeg tidligere hadde glemt. Så det har blitt som å finne mer, og det tok litt mer tid. Men denne utviklingen har akselerert, så denne siste delen har gått veldig fort. Veldig mye har hendt med meg, på kort tid. Jeg har kommet til forståelse om hvordan livet mitt var; før denne forbrytelsen ble gjort mot meg.

Men nå, må jeg gjøre oppussingen; jeg tenker at mye kan gjøres i løpet av et par uker. Jeg har allerede gjort noe; og jeg har alt jeg trenger, også den nye innredningen. Også da jeg kjøpe disse tingen, begynte jeg å huske mer, og jeg kjøpte noen ting som vil påvirke meg til å huske mer riktig. Så når jeg er ferdig; vil rommet omkring meg, påvirke meg til å huske mitt tidligere liv, og motvirke hvordan disse forbryterne har påvirket meg. På denne måten, har denne kampen foregått inne meg; men det er ikke akkurat en kamp, det er en slags manøvrering mot hva de har gjort mot meg. Kanskje jeg aldri kan huske hva som er blitt sagt til meg, da dette ble gjort i mot meg. Men det er ingen tvil om; at noe, som dette, er bitt gjort mot meg.

Mandag 31. mars 2014

De siste dagene, har jeg husket noe igjen. Dette får meg til å tenke, at jeg er blitt påvirket til å forsøke å finne ut, uten å klare det. Men jeg tenker at jeg er blitt i stand til å finne ut noe riktig. Dette er lite grann, og det er også det riktige omfanget på hva det kan være mulig for meg å finne ut, tenker jeg.

Denne siste gangen, har også å gjøre med noe som utviklet seg, akkurat da jeg begynte på skolen, da jeg var syv år, i 1962. Det synes som dette også, er noe som disse forbryterne, som bruker mental kontroll, har forandret, så jeg ikke skulle finne ut riktig om det.

Dette hende på denne måten: Jeg flyttet til at nytt hus sammen med mine foreldre, da jeg var fem år, i 1960. Før det, hadde jeg vært sammen med foreldrene mine i noen år, mens de deltok i byggelaget som dette huset var en del av. Her fikk jeg en venn med samme alder som meg, som bodde omkring 50 meter fra meg. Jeg tenker at hele sommeren, akkurat før jeg begynte på skolen, var jeg på setra sammen med min mormor. Da jeg kom hjem igjen; hadde vennen min funnet nye venner, og han skulle begynne på en annen skole enn meg. Jeg tenker at jeg hadde tenkt, at vi skulle gå til skolen sammen. Men da jeg begynte på skolen, var jeg alene; vennen min hadde forsvunnet, både fra mitt hjemmeområde, og var heller ikke sammen med meg på skolen, som jeg hadde tenkt det skulle bli. På skolen, var det ingen som jeg kjente, og skolen var i et annet område enn mitt hjemmeområde; men bare en kort vei å gå, men da gikk jeg også ut av mitt hjemmeområde. De andre barna omkring meg hjemme; var yngre, eller mange år eldre. Dette var noe som både overrasket meg, og gjorde meg usikker; da jeg begynte på skolen.

Det synes som at dette er noe, som har blitt forandret til å ble noe fullstendig annet i mitt sinn. Derfor, er dette noe klargjørende for meg å huske riktig om.

Etter noe tid på skolen, fikk jeg også et problem da jeg lærte alfabetet. Den dagen vi skulle ha lært hele alfabetet, hadde læreren sagt at vi skulle kunne is hele alfabetet utenat den neste dagen. Moren min hadde pleid å høre meg, da jeg hadde gjort leksene, men denne dagen var hun litt opptatt med å lage middagen, og hun sa at det var bra nok. Hun sa også noe om bokstavene w, x, z; at disse bokstavene ikke var norske bokstaver, og at vi bare brukte dem i utenlandske ord. Jeg ble usikker på dette, og jeg tenkte ikke at jeg hadde lært leksene mine godt nok. Men moren min sa det var godt nok, og at jeg kunne bli for flink også.

Den neste dagen på skolen, sa læreren at jeg skulle si hele alfabetet. Jeg ble usikker, fordi jeg begynte å tenke på disse utenlandske bokstavene, som jeg ikke hadde forstått, hva det var at var forskjellig med. Og da jeg kom til disse bokstavene, gikk det galt, jeg husket ikke rekkefølgen. Og om jeg ikke husker feil, måtte jeg gå i skammekroken fordi jeg ikke hadde gjort leksene mine.

Etter det, sa jeg alltid til moren min at jeg ikke hadde noen lekser, da hun spurte meg om det. Og jeg lærte aldri alfabetet den tiden jeg gikk på den skolen. Læreren spurte meg igjen og igjen om å si alfabetet, men det ble alltid feil da jeg kom til w, x, z; og kanskje etter noe tid, til og med da jeg ikke hadde kommet lengre enn til a.

Kanskje dette hadde blitt bedre, om jeg hadde hatt vennen min som jeg var vant til; jeg hadde kunnet snakke med ham om læreren, moren min, alfabetet, og w, x, z. Men jeg var plutselig fullstendig alene.

Jeg kunne ikke spise, og ble veldig tynn. Farmoren min og farfaren min gav meg en flat og dyp tallerken med skje, gaffel og kniv til Jul; og sa at jeg måtte spise mer, jeg kunne ikke være så tynn.

Dette er det siste jeg nå har husket, og jeg tenker dette nå må være nok. Jeg skriver det ned, så jeg husker det bedre.

Tirsdag 8. april 2014

Da jeg begynte å pusse opp leiligheten min, for å gjøre den til et godt sted å arbeide med dette nettstedet; begynte jeg å bli opptatt av forskjellige ting, som har kontakt med deler av mitt tidligere liv. Så når jeg skriver denne teksten; sitter jeg blant malingsbokser, og forskjellige sånne tidligere ting som jeg har fått tak i. Dette har forsinket meg, men det har også brakt inn, en bedre kontakt for meg, med disse tidligere delene av livet mitt.

Her er et bilde av noen av tingene, som jeg har fått tak i. Spesielt pipetobakkene, har vært i tankene min. Pakken til høyre, er fra syttitallet, den er omkring 40 år gammel. Pakken til venstre, er fra i dag. Det var tilfeldig at jeg brukte denne tobakken, det var fordi det var en vanlig pipetobakk. Fyrstikkeskene til høyre, er også fra syttitallet, og tidligere. Fyrstikkesken til venstre, er fra i dag. Pipene er lignende til de første pipene jeg hadde. Den svarte pipa falt i vannet ved en stor brygge i 1972, da jeg var 17 år gammel. Den brune pipa brakk på et tidligere tidspunkt. Jeg røykte ikke mye, bare litt.

Grunnen til at jeg viser dette bildet, er fordi at etter jeg fikk disse tobakkpakkene; har jeg tenkt på hva forandringene mellom den gamle og den nye viser. Og her er hva jeg tenkte om det i dag: Jeg tenkte; at tidligere, da den gamle pakka ble brukt; da hadde vi et levende samfunn, basert på et naturlig og menneskelig samfunnsgrunnlag. I dag, når den nye pakka er brukt; har vi et mekanisk samfunn, basert på et systematisk og regulert samfunnsgrunnlag.

Jeg er veldig sikker på, at disse forbryterne, som bruker mental kontroll, har påvirket meg angående røyking. Jeg skulle ikke huske den første brune pipa, tenker jeg. Og det kan ha blitt gitt en slags skjult påvirkning over meg. Jeg tenker at de har påvirket meg angående hvordan jeg røyker, og hvor mye jeg røyker. Jeg kan ikke bli sikker, men kanskje de har ønsket å drepe meg, med hvordan de har påvirket meg angående røyking. I dag har jeg ikke røyka på mange år. I mange år har jeg tenkt på, at disse forbryterne har ønsket å drepe meg med hvordan de har påvirket meg, angående hvordan og hvor mye jeg røyker; så det har lagt en demper på røykingen min for en veldig lang tid nå.

Onsdag 9. april 2014

Etter at jeg skrev den forrige beskjeden, tirsdag 8. april; hendte det noe typisk, jeg husket mer og mer angående hva jeg allerede hadde husket. Her er bilder av tre andre tobakker som jeg brukte på den tiden. Tre Roser fra O.P. Moe & Søn, Cut Plug fra Tiedemanns, og Amphora fra Douwe Egberts. Noe spesielt, er tobakken Tre Roser. Dette var en pipetobakk, og tobakken var lagd som små roser. Dette var noe jeg syntes var morsomt. Jeg tror den pakka behøvde å være litt større, på grunn av det. Jeg røyka ikke mye. Det kan være at jeg bare kjøpte noen få av hver av disse pakkene. Og en av dem kunne vare i en veldig lang stund. Røyking var noe vanlig på den tiden, og piper og pipetobakker var solgt alle steder. I dag er det nesten umulig å finne piper og pipetobakker i Norge. Og selging av alle tobakksprodukter er underlagt veldig strenge lover i Norge i dag.

Mens jeg har skrevet om dette, har jeg tenkt på at kanskje disse forbryterne har gjort mye angående tobakk og røyking. Tobakker er ikke næringsmidler. Og det er farlig å bruke for nye av det, jeg tenker at det kan ha vært forstått i lang tid. Det skulle ikke ha vært så vanskelig å forstå det.

Fredag 11. april 2014

På syttitallet var det fortsatt langpiper i butikkene i Norge. I dag, kan man nesten ikke finne piper i det hele tatt, og langpiper er enda mer sjeldne. Under er det et bilde av en langpipe; sånne piper kunne også være mye lengre enn denne. På syttitallet ble det også laget noen moderne langpiper, der røyken gikk frem og tilbake flere ganger, på den måten var det en kort langpipe. Jeg tenker at disse lange pipene ga en mer behagelig røyk, og mer avfallstoffer ble tilbake i de lengre pipene. Piper har ikke en fastsatt mengde med tobakk, det kan være mindre eller mer enn en sigarett. Men om det kommer noe røyk inn i lungene, kommer det også noe avfallstoffer inn i lungene. En pipe kan bli renset med piperensere, (disse blir svarte), (langpiper behøver lange piperensere, de blir også svarte). Lungene kan ikke bli renset på den måten, lungene er laget for å innta oksygen, som er noe viktig, for levende skapninger som oss mennesker.

En av de tingene, jeg tenker de har gjort mot meg, angående røyking; er at jeg skal ønske å begynne å røyke veldig lite; men etter at jeg har begynt, blir det mer og mer. Jeg skal også ha med meg røyken alle steder; ha den i skjortelomma, nær ved munnen min; og røyke mens jeg arbeider.

I noen år, på nittitallet; kunne jeg gå til en butikk å kjøpe en og en sigarett. På den tiden, kjøpte jeg bare en, to, eller tre sigaretter for en dag. Og jeg kunne slutte røykingen for noen dager eller uker, uten noen problemer. Noen ganger røyka jeg bare en halv sigarett, og resten av den på et senere tidspunkt. På den tiden, trodde jeg at røyking kunne få meg til å tenke bedre, men jeg fant bare ut feil ting. Jeg tenker også at disse forbryterne, har påvirket meg til å tenke at jeg kunne røyke, for å tenke bedre. Nå, når jeg har funnet ut riktige ting, har jeg ikke røyka i det hele tatt.

Noe viktig å tenke på angående røyking; det er, å forstå hva avhengighet av nikotin virkelig er. Det er viktig å forstå det. Å ha lyst på en røyk; er noe annet, enn å ha lyst på noe å spise fordi man er sulten. Folk som har problemer med å slutte å røyke, kan få hjelp ved å forstå så godt som mulig om dette.

Noe her; er noe jeg tenker at er en teknikk, som disse forbryterne, som bruker mental kontroll, bruker på forskjellige måter: Det er, at i et kort øyeblikk, er sinnet fylt opp med en kontroll, som det er mulig for dem å oppnå for en kort stund. En sånn kontroll kan sette til side ens normale tenkning for en kort stund. Og noe annet, som egentlig ikke er noe personen ønsker, tar full kontroll for en kort stund. Dette kan også, blant annet, få en til å ta en røyk til, også når en ikke har ønsket å gjøre det; en til, og en til, og en til, en pakke etter den andre pakka, den samme dagen, osv.

I dag tenker jeg at det beste å gjøre, for å bli i stand til å gjøre noe med dette problemet, er å leve sunt. Spise sunn mat, og ha en sunn livsstil. Få frisk luft; og det kan være bra for hjernen, å få noe mer oksygen, ved å gjøre noe fysisk aktivitet også; ved å gjøre det, puster vi sterkere og trener lungene våre.

Lørdag 12. april 2014

Jeg tjener til livets opphold ved å dele ut aviser. Jeg gjør dette arbeidet til fots. Jeg har ofte funnet ut at den fysiske aktiviteten får meg til å tenke litt videre. Det kan også noen ganger få frem noen få nye konklusjoner, og noen nye måter å sammenligne ting på, og få meg til å se hvordan disse tingene kan ha noe med hverandre å gjøre. Dette skjer når jeg føler at tilstanden min er god og utøver aktiv energi; kanskje også rett etterpå, som om jeg har nådd toppen av energi, og har begynt på veien nedover igjen, når energien begynner å bli brukt opp. Dette er noe normalt, som jeg normalt ikke bryr meg om. Men denne gangen, skriver jeg noen få ord om det; før jeg også skriver noen få ord om noen tanker som kom opp i mitt sinn denne gangen.

Først (dette var ikke de første tankene, men jeg setter det først her); i dag synes det tydelig for meg, at metoden med å bruke mental kontroll, som er blitt brukt mot meg; er som dette: Denne metoden påvirker menneskets underbevissthet på en måte, som bevisstheten og hukommelsen ikke kjenner noe til. Så, det synes som, at det er umulig å huske, hva som er blitt gjort mot en selv med denne metoden.

Å vite om dette, er viktig; fordi det er viktig å vite riktig om sånne ting, som vi ønsker å finne ut om. Ved å vite dette, vet vi noe riktig om hva det er som disse forbryterne gjør. Og det er viktig å vite riktig, for å bli i stand til å finne ut mer om sånne ting.

Det neste (som var det første jeg tenkte på); er en sammenligning mellom to ting: Disse to tingene; er en hukommelses‐hallusinasjon som jeg har hatt, og noe lignende som har å gjøre med noe, som har hendt et annet sted. Jeg tenker at sånne hukommelses‐hallusinasjoner kan oppstå i ens sinn, en kortere eller lengre tid etter at disse forbryterne har brukt denne metoden på en selv. Og jeg tenker at det må være på grunn av noe de har sagt. Men dette er bare en, av mange ting jeg tenker det er mulig å gjøre med denne metoden. Denne sammenligningen får meg til å få et slags godt grep om hva som er blitt gjort mot meg, på den måten, at jeg føler, at min forståelse er i stand til å håndtere dette problemet for meg.

Sånne hukommelses‐hallusinasjoner begynner å utvikle seg i ens sinn, etter at det tilsynelatende skulle ha hendt. Det er ikke noe man ser. Det er noe man begynner og langsomt huske mer og mer. Og disse hukommelses‐hallusinasjonene er mer troverdige enn det som virkelig kan ha hendt. Og det er det ikke lett å forstå.

Disse to tingene er: 1. En hukommelses‐hallusinasjon som fikk meg til å flytte fra min kone i 1979. Ikke jeg, og ikke min kone; ønsket å bli skilt. Det var denne hukommelses‐hallusinasjonen som var årsaken, og det var om noe som aldri hendte. 2. Det neste; er hvordan Anders Behring Brevik, som utførte terrorhandlingen i Norge 22. juli 2011; fortalte at han hadde en avtale med andre riddere. Jeg ser disse to tingene som lignende ting. Møtet med disse ridderne, er en sånn hukommelses‐hallusinasjon, og det har aldri hendt. Begge disse to hukommelses‐hallusinasjonene førte til handlinger, bare basert på disse hukommelses‐hallusinasjonene. I prinsippet, er disse to hendelsene av det samme slaget; men resultatene er forskjellige.

Den hukommelses‐hallusinasjonen som fikk meg til å flytte i 1979; var at min kone ropte ut, at hun ville bli skilt mens datteren vår satt på gulvet og lekte. Og jeg tenkte at jeg måtte ta meg av, at datteren vår ikke måtte vokse opp i et sånt hjem, så jeg måtte flytte, men jeg ville ikke snakke om det.

Anders Behring Brevik har hatt en hukommelses‐hallusinasjon om at han har møtt andre riddere. Sannsynligvis kan de ha gitt hverandre løfter og sverget troskap til det de skal gjøre; som etterpå ble noe han måtte rette seg etter. Tunge byrder hadde blitt lagt på hans skuldre, som ha ville utføre. Men dette har aldri hendt. (Selvfølgelig vet ikke jeg noe sikkert om dette, men det ser sannsynlig ut for meg, at det må være noe som dette.)

Disse to tingen stemmer med hverandre. Det er den samme teknikken som er brukt.

Jeg har veldig mye å arbeide med, angående dette. Men kanskje dette vil bli noen av de avsluttende ordene, når jeg er ferdig med alt av det. Nå må jeg begynne med dette mye mer tidkrevende arbeidet.

► Neste beskjed ►