www.davidhegg.info

286. Dyrene

Dyrene er ikke underutviklede dumme mennesker. Dyrene er høyt utviklede og flinke dyr. Dyrene er forskjellige fra menneskene på forskjellige måter.

Menneskene er ikke firbeinte dyr, som har reist seg opp og begynt å gå på bakbeina sine, og bruker forbeina sine som armer, og potene sine som hender. Teknisk sett, er ikke to bein noe vanskelig å lage. På noen måter er fire bein mer utviklet enn to bein.

Tobeinte skapninger har beveget seg omkring på jorda allerede fra dinosaurenes tid. Fugler har også to bein til å gå med, og to vinger til å fly med. For en fugl er det vanligvis mer viktig å fly enn å gå.

For eksempel, ved å søke på internett i noen minutter, fant jeg ut dette: Verdens raskeste landdyr er geparden, med en antatt hastighet på mellom 80 km/h og 130 km/h. Geparden kan nå 80 km/h i tre sprang; det er det samme som på et øyeblikk. Det er en høyt utviklet skapning med fire bein.

For geparden er beina veldig viktige. Den har ikke vinger, men når den bruker beina sine til å hoppe, tenker jeg at det kan bli en liten flytur. Geparden vet hva den duger til.

Dyrene er forskjellige høyt utviklede og flinke skapninger på forskjellige måter. Menneskene har sine egne måter å være på. Dyrene har sine andre forskjellige måter å være på.

6. desember, 2020, David H. Hegg