www.davidhegg.info

62. Et spesielt forhold

Noe avgjørende for situasjonen i 1986, er den tilstanden jeg endte opp med etterpå. Etter et halvt år, endte jeg opp med en tilstand der jeg ikke husket noe om hva som hadde hendt, ikke en eneste liten ting. Da dette begynte å utvikle seg i begynnelsen av året, visste og forstod jeg en god del om hva det var som foregikk, men ikke absolutt alt av det.

Etterpå husket jeg veldig godt hva som hadde vært før. I leiligheten min, hadde datteren min forskjellige ting, som hadde formet hele leiligheten. Jeg hadde flyttet inn i den leiligheten, fra en mindre hybel, akkurat fordi det skulle bli mer innredning for datteren min der. Derfor, fikk leiligheten meg til å huske hvordan datteren min og jeg tidligere hadde vært regelmessig sammen.

Jeg husket ikke en eneste liten ting om hva som hadde hendt, som hadde ødelagt kontakten mellom datteren min og meg. Jeg visste ikke hva det var, og jeg forstod ikke hva som hadde hendt. Jeg visste bare at politiet kommer og tar meg fra datteren min hver gang jeg forsøker å komme i kontakt med henne igjen. Og jeg visste at hver gang noen sier, at de skal hjelpe oss, da lyver de bare, og gjør det verre istedenfor.

Noen personer visste hva som hadde hendt; det var doktoren, psykiateren og psykologen. Disse personene forstod ingenting i begynnelsen, som jeg gjorde på det tidspunktet. Etterpå forstod disse personene noe, som jeg ikke gjorde på det tidspunktet. Disse personen forstod at de totalt hadde ødelagt meg, datteren min, moren hennes, familiene våre og vennene våre. Disse personene ønsket ikke å få ting i orden igjen, fordi det vil avsløre hva de har gjort galt. Om de gjorde noe mer, gjorde de det enda verre, ikke bedre. Vi hadde blitt ofre for denne situasjonen, som en ond sirkel.

Påvirkningene av forbryterne, som bruker mental kontroll, er hva alt dette er forårsaket av. Hele situasjonen har blitt forberedt i ti år, før 1986, av disse forbryterne; for å gjøre det mulig å få denne situasjonen til å begynne å utvikle seg. Det er ingen grunn til å være i tvil om, at doktoren, psykiateren, psykologen, og politiet; også var en del av planen til disse forbryterne.

Andre personer, uavhengig av hverandre, ble også vedvarende destruktive; så situasjonen hele tien var ødeleggende og ødeleggende og ødeleggende, osv.

Påvirkningene av disse forbryterne er overvinnende. Sånne påvirkninger kan påvirke deg til å gå bakover istedenfor forover, påvirke deg til å le istedenfor å gråte, fortsette istedenfor å stoppe, etc. Sånne påvirkninger er avgjørende. Når du ikke vet noe om at noen bruker sånne påvirkninger, da er det normalt umulig å motsette seg disse påvirkningene; fordi disse påvirkningene er overvinnende og også typisk gjort på en veldig slu måte, som lurer deg.

Den tilstanden som jeg endte opp med etter situasjonen i 1986, ble ødeleggende forhold til datteren min og moren hennes. Jeg begynte å ha kontakt med datteren min ved å skrive to brev til henne hver uke. Jeg arbeidet med disse brevene hele uka. Om jeg var ute, fortet jeg meg hjem for å fortsette med et brev jeg arbeidet med. Jeg leste også fra bøker og tok det opp på kassettbånd. Jeg hadde lest bøker for datteren min da vi var sammen. Jeg forsøkte å være den faren jeg ønsket å være for datteren min, ved å skrive disse brevene. Jeg må ha blitt påvirket av forbryterne til å gjøre det.

Dette skapte et spesielt forhold mellom datteren min og meg. Det skapte også et spesielt forhold mellom moren til datteren min og meg. Vi tre hadde hatt mye kontakt med hverandre før denne situasjonen i 1986. Min datter var vant til å ha en opplevelse av at begge foreldrene hennes var foreldrene hennes, som en opplevelse.

Forholdet mellom datteren min og meg, som ble basert på disse brevene, ble noe spesielt. Vi hadde hatt et veldig godt forhold, og det fortsatte ved disse brevene. Det har gjort noe spesielt med både datteren min og moren hennes, og med meg.

Når dette begynte tidlig i 1986, hadde ingen tillatelse til å bryte seg inn i vårt privatliv. De visste ikke og forstod ikke noe om det i det hele tatt, og de ødela forferdelig. Det er en stor forbrytelse. Vi tre var gode venner, og det var ikke noe dårlig mellom oss. Andre gjorde alt av det. Dette var på grunn av påvirkninger av forbryterne, som bruker mental kontroll. De er de virkelige forbryterne, og dette er ikke deres eneste forbrytelse.

24. september, 2016, David H. Hegg