www.davidhegg.info

52. Sannheten druknet i løgner

Nå har jeg tenkt på hvordan det bare er disse påvirkningene med mental kontroll (som jeg kaller det), som har forårsaket situasjonen i 1986, som har ødelagt så mye for meg, min familie og venner. Da jeg tenkte på det, ble det vanskelig å skrive en kort tekst i løpet av noen få timer. Hver enkelt del av situasjonen, må bli sett i forhold til andre deler av den, og på den måten er det med alt av det. Å skrive og forklare om dette, tar tid, mye mer enn et par timer. Tidligere har jeg ikke hatt forståelsen om det hele, men nå har jeg det. Og når jeg tenker på å skrive om det, blir det umulig å gjøre det med en kort tekst.

Men det er en ting det er mulig å skrive om i en kort tekst; og det er, at ingen av personene som ble involvert i situasjonen, forstod hva hele situasjonen var. Ikke en eneste person som ble involvert, visste hva hele situasjonen var. Det ser ut som, at hver eneste en var påvirket, av disse påvirkningene med mental kontroll. Hver eneste person hadde en kunstig og feil opplevelse av situasjonen.

Denne situasjonen med mange involverte personer, skjulte en samlet hensikt, som ingen forstod.

Alle de forskjellige delene av situasjonen bestod av usannheter, som er det samme som løgner. Dette rotet ble så forferdelig mye. Det er mulig å si at sannheten druknet i løgner.

29. juli, 2016, David H. Hegg